Tijd: ongeveer 50 min.

Ingrediënten:
- Bakvorm van 20 cm op 30 cm
- 180g boter
- 200g suiker
- 4 eieren
- 70g glutenvrije bloem
- 270g donkere chocolade
- 40g amandelen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Beboter en bebloem de bakvorm.
- Smelt de boter op een laag vuur en meng nadien met de suiker.
- Voeg 1 voor 1 de eieren toe en roer goed.
- Voeg de bloem toe en blijf roeren.
- Smelt de chocolade en meng met het deeg.
- Hak de amandelen in stukken en voeg deze ook toe.
- Giet het deeg in de vorm en laat 40 min. in de voorverwarmde oven bakken.
- Laat afkoelen en snij de brownies in een grote naar keuze.
Smakelijk!
Bron: 'Het gezellige taartenboek - Livia Claessen - uitgever Mbooks/WPG
Reactie plaatsen
Reacties