Brownies

Gepubliceerd op 5 juli 2020 om 11:03

Tijd: ongeveer 50 min.

Ingrediënten:

- Bakvorm van 20 cm op 30 cm

- 180g boter

- 200g suiker

- 4 eieren

- 70g glutenvrije bloem

- 270g donkere chocolade

- 40g amandelen 

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Beboter en bebloem de bakvorm.
  3. Smelt de boter op een laag vuur en meng nadien met de suiker.
  4. Voeg 1 voor 1 de eieren toe en roer goed.
  5. Voeg de bloem toe en blijf roeren.
  6. Smelt de chocolade en meng met het deeg.
  7. Hak de amandelen in stukken en voeg deze ook toe.
  8. Giet het deeg in de vorm en laat 40 min. in de voorverwarmde oven bakken.
  9. Laat afkoelen en snij de brownies in een grote naar keuze.

Smakelijk!

Bron:  'Het gezellige taartenboek - Livia Claessen - uitgever Mbooks/WPG

Rating: 4 sterren
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb