Tijd: 20 min. + 50 min. baktijd

Ingrediënten:
- 100g frambozen
- 300g platte kaas
- 100g boter
- 3 eieren
- 150g glutenvrije bloem en 1 kl glutenvrij bakpoeder
- 1 zakje vanille suiker
- 180g suiker
- snufje zout
Bereiding:
1) Verwarm de oven op 180°C
2) Meng de suiker met de bloem, de vanillesuiker, het bakpoeder en het zout.
3) Klop de eieren op tot ze lichtgeel zijn.
4) Voeg de plattekaas met de eieren en roer goed.8
5) Roer het bloemmengsel bij de eieren.
6) Giet in een springvorm de ene helft van het mengsel en leg de frambozen hierop.
7) Giet er het andere deel van het mengsel op en struik een beetje plat.
8) Bak zo'n 50 min. in de voorverwarmde oven.
9) Haal de taart uit de oven en laat afkoelen.
Je kan eventueel de taart nog versieren met extra frambozen maar dit is zeker niet nodig.
Reactie plaatsen
Reacties